Pakketten en prijzen voor uw bedrijf

Bij Cyber Ninja helpen we bedrijven om hun online doelen te bereiken door het bieden van expert webdesign, digitale marketing en online reclame-oplossingen. Onze overzichtelijke prijzenpagina toont onze uitgebreide aanbiedingen en tarieven, waardoor het eenvoudig is om het perfecte pakket te vinden dat aansluit op uw unieke wensen en eisen. Welkom bij Cyber Ninja, waar we trots zijn op onze aanpak van mooie websites en effectieve digitale marketing-strategieën.

Webdesign

Start

Perfect voor nieuwe ondernemingen en vzw’s

Basic

Alles wat je nodig hebt om online te gaan met je onderneming

Advanced

Verhoog je online zichtbaarheid met extra features.

Pro

Persoonlijke aanpak voor optimaal resultaat

Investeren in webdesign voor je bedrijf? Een slimme keuze! Een website is het online uithangbord van je bedrijf en zorgt ervoor dat je zichtbaar bent voor potentiële klanten. Zet je bedrijf in de spotlights met professioneel webdesign en laat een expert het werk voor je doen. Vergroot je online zichtbaarheid en bereik potentiële klanten. Focus op het runnen van je bedrijf en wees gerust, je kunt deze uitgave 100% afschrijven op je belastingaangifte

Online Reclame

Start

Boost je online zichtbaarheid met gerichte reclame

Basic

Bereik je doelgroep effectiever met optimale strategieën

Advanced

Geavanceerde advertenties, gericht op maximale online groei

Pro

Op maat gemaakte strategie, enkel via offerte

Laat Cyber Ninja je onderneming helpen met effectieve online reclame. Wij bieden professionele strategieën en uitvoering om je te onderscheiden van de concurrentie en meer leads te genereren. Onze aanpak garandeert een maximale bereikbaarheid en conversie voor je bedrijf. Maak nu gebruik van onze deskundigheid en versterk je online aanwezigheid. Deze kosten zijn 50% aftrekbaar op je belastingsaangifte.

Scroll to Top